Vanaf heden profiteert Thomas Home & Garden Inspiration van een slimme energieoplossing van Smeysters!

De voorbije weken waren we druk in de weer met het installeren van meer dan een dozijn laadpalen op de parking van deze bloemenspecialist. In totaal werden er maar liefst 14 units geïnstalleerd, waarvan 10 Wallbox Commanders en 4 Wallbox Copper SB modellen.

Via power sharing communiceren deze laadpalen met elkaar op het net. Power sharing verbetert de prestaties van alle verbonden voertuigen door het beschikbare vermogen gelijkmatig te verdelen over alle aangesloten oplaadpunten. Dynamic Power Sharing meet op ieder moment de stroom die beschikbaar is voor het oplaadnetwerk en verdeelt deze dynamisch over alle laders.

“Dit is toch wel één van onze mooiste projecten,” vertelt Michel Smeysters. “Met deze groene laadpaalinstallatie kan de klant zijn zonnepanelen optimaal benutten. Dat is goed voor de natuur én de portefeuille." Michel gaat verder: “Met deze laadpalen kan Thomas Home & Garden Inspiration de energie van zijn zonnepanelen efficiënt opgebruiken. Zijn klanten krijgen ook de optie om tot wel 25% goedkoper bij te tanken dankzij deze totaalinstallatie.”

Eigenaar André Thomas spreekt vol lof over dit project. "De installatie is heel vlot verlopen met Michel Smeysters. We hebben power sharing kunnen testen met de hulp van Groep Jam Mercedes die ons verschillende wagens hebben gebracht om het systeem uit te proberen. Al na de eerste week merkt André Thomas dat de laadpalen goed in de smaak vallen bij zijn cliënteel. ”De laadpunten zijn eenvoudig te bedienen—de klant moet zijn eigen kabel niet eens gaan gebruiken. We merken nu al dat men hun wagen ook voor een korte stop zal opladen”.

Zelf ook op zoek naar een installatie op maat (zowel voor bedrijven als particulieren)?
Vraag vrijblijvend een offerte aan via onze button.